Salget har startet - nå er den her! bilde

Nye Mercedes-Benz Sprinter er fremtidsrettet, effektiv og pålitelig. Den tar seg godt ut og utfører arbeidsoppgavene med glans. Økonomisk fra A-Å. Kommer i 1700 varianter og er fortsatt best i klassen!
Denne lekre sedanen er nye Peugeot 508 bilde

Klasseledende motorer, en lang rekke assistentsystemer og ikke minst et slående utseende gjør at helt nye Peugeot 508 hever standarden for segmentet betraktelig.
Norges beste familiebilkjøp - Peugeot 5008 bilde

Nye Peugeot 5008 SUV er årets beste bilkjøp i familiebilklassen! Det er bladet Motor, som utgis av NAF og har 1,2 millioner lesere, som har kåret SUVen til den gjeve prisen!
Tildelt Medaljen for lang og tro tjeneste bilde

Peugeot-selgerne Trond Pettersen og Rune Andresen er tildelt Medaljen for lang og tro tjeneste. Trond ble ansatt i 1986 og Rune i 1978. Til sammen har de jobbet 70 år i Andresen Bil.
Ikonet fornyes etter snart 40 år bilde

Helt siden 1979 har G-Klasse skapt begeistring og nå blir legenden ny fra ramme til søm. Med forbedrede terrengegenskaper, personbilkomfort på vei og og et luksuriøst moderne interiør befester G-Klasse sin posisjon som det ypperste fra Mercedes-Benz. G-Klasse forventes til Norge i mai.

Nye Mercedes-Benz A-Klasse snur opp ned på hva som kan forventes av komfort og teknologi i kompaktklassen. Med det nye brukergrensesnittet MBUX tilgjengeliggjøres en rekke funksjoner som tidligere var forbeholdt luksusklassen og alle modellvarianter kommer med helt nyutviklede motorer.
Verdens mest avanserte familiebil bilde

Med innovativ ingeniørkunst, luksuriøs interiørkvalitet og best-i-klassen bagasjerom er den nye generasjonen Mercedes-Benz E-Klasse den mest intelligente stasjonsvognen noen gang laget
Landets beste forhandler bilde

I tø¸ff konkurranse med nesten 50 andre er Andresen Ski kåret til månedens forhandler av Mercedes-Benz personbil. Follos eneste autoriserte forhandler av Mercedes-Benz leverer sterkt på både antall kontrakter og leveringer.
Comeback med lastebil – kjøper Ramstadløkka Auto bilde

Andresen Bil styrker satsningen på næringskunder som kjører Mercedes-Benz. Det gjør de ved å kjøpe vare- og lastebilverkstedet Ramstadløkka Auto i Mysen. Det er 18 år etter at selskapet solgte lastebilverkstedet sitt i Moss. Andresen Bil er fra før forhandler og verksted av samme bilmerke, men bare for person- og varebil.
Design – en karismatisk estetiker med et sportslig ytre bilde

Flaggskipet S-Klasse er tilbake med omfattende innovasjoner og ny teknologi. Blant høydepunktene er et helt nytt motorprogram med effektivitet og hybridisering i fokus, et nytt skritt mot autonom kjøring og komfort som setter en ny standard. Salgsstart er nå.