Siste innlegg

Peugeot Rifter - allsidig, praktisk og høy komfort bilde

Den nye flerbruksbilen til Peugeot har en særpreget stil. Moderne og teknologisk avansert interiør med høy komfort og fleksibilitet samt opptil sju seter tilbyr en helt ny kjøreopplevelse. Perfekt til din livsstil. Leveres også som varebil.
smart uke 1-6. april! bilde

Konkurranser og gøy med smart hele uken! Besøk oss i butikken og bli med i trekningen av en måned smart til fri bruk!
Trenger du nye sommerdekk? bilde

Nå er tiden for dekkskift her og vi kan hjelpe deg med vurdering av dekkene dine, dekkskift og dekkhotell!
Peugeot e-208 - Helt elektrisk! bilde

Importøren er svært glad forå kunne lansere en ny elektrisk bil i det norske markedet. Peugeot e-208 er som skapt for Norge med lang rekkevidde, varmepumpe og hurtiglader! Kommer i 2020!
Urbant Citroën-konsept i Geneve bilde

Pressemelding! Citroën feirer 100-år med innovasjon og dristighet ved å vise neste generasjon elektrisk disrupsjon på årets Genève-utstilling
Helt nye Mercedes-Benz B-Klasse! bilde

Flerbruksbilen Nye Mercedes-Benz B-Klasse har mer plass, nye sikkerhetssystemer, mer dynamisk design og det nå kjente multimediasystemet MBUX.
Andresen Ski nå smart forhandler bilde

Interessen for elektriske biler har aldri vært større. Andresen Bil i Ski blir nå forhandler av smart - et utbant oghelelektrisk bilmerke fra Mercedes-Benz
Pink Party @ Andresen bilde

24. oktober avholdt vi vårt største arrangement noen sinne! PINK PARTY @Andresen i Askim ble en suksess!
Lekker og ny Mercedes-Benz C-Klasse bilde

Den mest solgte modellserien til Mercedes-Benz oppgraderes og kommer nå med heldigitalt instrumentpanel, assistansesystemer fra S-Klasse og en helt ny EQ Boost-motor. I tillegg har 6500 nye og forbedrede deler funnet veien til C-Klasse.
NYHET! Mercedes-Benz eVito White Edition! bilde

Nå har forhåndssalget av NYE Mercedes-Benz eVito startet! Den første elektriske varebilen fra Mercedes-Benz i Norge og den første elektriske varebilen på markedet i denne klassen. Her er det førstemann til mølla!
Salget har startet - nå er den her! bilde

Nye Mercedes-Benz Sprinter er fremtidsrettet, effektiv og pålitelig. Den tar seg godt ut og utfører arbeidsoppgavene med glans. Økonomisk fra A-Å. Kommer i 1700 varianter og er fortsatt best i klassen!
Denne lekre sedanen er nye Peugeot 508 bilde

Klasseledende motorer, en lang rekke assistentsystemer og ikke minst et slående utseende gjør at helt nye Peugeot 508 hever standarden for segmentet betraktelig.
Norges beste familiebilkjøp - Peugeot 5008 bilde

Nye Peugeot 5008 SUV er årets beste bilkjøp i familiebilklassen! Det er bladet Motor, som utgis av NAF og har 1,2 millioner lesere, som har kåret SUVen til den gjeve prisen!
Tildelt Medaljen for lang og tro tjeneste bilde

Peugeot-selgerne Trond Pettersen og Rune Andresen er tildelt Medaljen for lang og tro tjeneste. Trond ble ansatt i 1986 og Rune i 1978. Til sammen har de jobbet 70 år i Andresen Bil.
Ikonet fornyes etter snart 40 år bilde

Helt siden 1979 har G-Klasse skapt begeistring og nå blir legenden ny fra ramme til søm. Med forbedrede terrengegenskaper, personbilkomfort på vei og og et luksuriøst moderne interiør befester G-Klasse sin posisjon som det ypperste fra Mercedes-Benz. G-Klasse forventes til Norge i mai.

Nå er det åpnet opp for bestilling av nye Mercedes-Benz EQC. Fantastiske linjer og sømløst design hvor sikkerhet, kvalitet og komfort går som hånd i hanske

Nye Mercedes-Benz B-klasse har blitt mer praktisk, avansert og sportslig enn noen gang før og du finner den i butikken fra 16. februar!

Nye Mercedes-Benz A-Klasse snur opp ned på hva som kan forventes av komfort og teknologi i kompaktklassen. Med det nye brukergrensesnittet MBUX tilgjengeliggjøres en rekke funksjoner som tidligere var forbeholdt luksusklassen og alle modellvarianter kommer med helt nyutviklede motorer.
Verdens mest avanserte familiebil bilde

Med innovativ ingeniørkunst, luksuriøs interiørkvalitet og best-i-klassen bagasjerom er den nye generasjonen Mercedes-Benz E-Klasse den mest intelligente stasjonsvognen noen gang laget
Landets beste forhandler bilde

I tøff konkurranse med nesten 50 andre er Andresen Ski kåret til månedens forhandler av Mercedes-Benz personbil. Follos eneste autoriserte forhandler av Mercedes-Benz leverer sterkt på både antall kontrakter og leveringer.
Comeback med lastebil – kjøper Ramstadløkka Auto bilde

Andresen Bil styrker satsningen på næringskunder som kjører Mercedes-Benz. Det gjør de ved å kjøpe vare- og lastebilverkstedet Ramstadløkka Auto i Mysen. Det er 18 år etter at selskapet solgte lastebilverkstedet sitt i Moss. Andresen Bil er fra før forhandler og verksted av samme bilmerke, men bare for person- og varebil.
Design – en karismatisk estetiker med et sportslig ytre bilde

Flaggskipet S-Klasse er tilbake med omfattende innovasjoner og ny teknologi. Blant høydepunktene er et helt nytt motorprogram med effektivitet og hybridisering i fokus, et nytt skritt mot autonom kjøring og komfort som setter en ny standard. Salgsstart er nå.