Helt nye C-Klasse sedan og stasjonsvogn

Nye Mercedes-Benz C-Klasse har fått mange høydepunkter fra luksuriøse S-Klasse som vi kjenner fra før og kan nå utstyres med DIGITAL LIGHT og bakakselstyring. Nye C-Klasse kommer som hybrid og med en imponerende rekkevidde målt i WLTP.

De dynamiske proporsjonene på nye C-klasse kjennetegnes gjennom kombinasjonen av kort frontoverheng, lang akselavstand og overhenget bak. 

7ca21103-94ee-455e-9cc2-882f77506535_900x600.jpg
Lanseringen av Nye C-Klasse vil skje til sommeren og hybrid-versjonen vil komme noe senere.

Imponerende rekkevidde

Med en imponerende rekkevidde på 100 kilometer etter den nye WLTP-standarden er det store muligheter for økonomisk kjøring med nye C-Klasse. Når det gjelder plassering av batteriet har nye C-Klasse fordeler sammenlignet med forrige modell. Bagasjeromsgulvet er nå flatt og det er særlig merkbart i stasjonsvognmodellen hvor bagasjekapasiteten har økt med 45 liter til 360 liter. 

Prima eksteriør

Utformingen bak er typisk for en Mercedes-Benz med baklys som fascinerer med et umiskjennelig dag- og nattutseende med sine tydelige designelementer. I sedanutgaven har baklysene for første gang et todelt design i C-klasse. Tre nye eksteriørfarger er tilgjengelig: Spectral blue, High-tech silver og Opalite white.


6bc01c0b-71b0-43dd-9af8-76f5b14218df_900x600.jpg

Interiør fra S-Klasse

Nye C-klasse har moderne luksus og sportslig preg med  høydepunkter fra nye S-klasse. Med en tøff multimediaskjerm som ser ut til å flyte på utsiden av listverket og en berøringsskjerm på 9,5" (24,1 cm), eller 11,9" (30,2 cm) som tilvalg. Foran føreren finner du instrumentpanelet som er en LCD-skjerm med høy oppløsning. Den minimalistiske utformingen av dørpanelene inn dashbordet i begge ender

Høydepunkter

  • Interiør som vi kjenner igjen fra S-Klasse
  • Andregenerasjon MBUX med intuitiv betjening og læring
  • Stemmeassistenten "Hei Mercedes"
  • Spennende teknologi med nye DIGITAL LIGHT og fingeravtrykkskanner
  • Drivverk: systematisk elektrifisering av moderne firesylindrede motorer
  • Plug-in hybrid med en rekkevidde på rundt 100 kilometer (WLTP) 
  • Bakakselstyring gjør C-Klasse mer agil og dynamisk
  • Kjøreassistentsystemer: stressavlastning og støtte i farlige situasjoner

Vil du vite mer?

Under finner du et utvalg av våre C-Klasser for salg:

Neste
Forrige