I tøff konkurranse med nesten 50 andre er Andresen kåret til månedens forhandler for Mercedes-Benz personbil for AUGUST 2019!

Follos eneste autoriserte forhandler av Mercedes-Benz har igjen levert sterkt både på antall kontrakter, men også leveringer av Mercedes-Benz personbil.

Hver måned kårer Mercedes-Benz Norge månedens forhandler basert på salgsprestasjoner. Denne gangen var det Andresen som gikk helt til topps. Ved utgangen av august ble det solgt og levert over 40 nye personbiler.

Norges beste forhandler!

I dag feirer vi med kake! August ble en god måned for oss og det var Nye GLC og CLA Shooting Brake samt den nye helelektriske EQC som er rett rundt hjørnet som dro folk til butikken.

Vi er meget fornøyd med at vi får en slik anerkjennelse for det arbeidet vi legger ned for å gjøre våre kunder fornøyde under en handel, sier Sebastian Andresen, salgssjef for Mercedes-Benz personbil.

Utmerkelsen gjør ikke at Mercedes-teamet legger seg på latsiden. Nå sikter de enda høyere sammen med resten av bedriften. Serviceteamet og salgsteamet her hos oss vil ha flere gode måneder og har lyst til å stikke av med flere priser i løpet av høsten for å være med i kampen om ÅRETS FORHANDLER-prisen som baserer seg både på resultater og på kundetilfredshet for salg, service og deler.  Vi har blitt nominert hele 5 år på rad så det hadde vært ekstra moro nå å klare å bli ÅRETS FORHANDLER i 2019! 

Kake aug19.jpg
MB kake3.jpg