I tøff konkurranse med nesten 50 andre er Andresen Ski kåret til månedens forhandler av Mercedes-Benz personbil. Follos eneste autoriserte forhandler av Mercedes-Benz leverer sterkt på både antall kontrakter og leveringer.

-November har vært en travel måned for oss alle. Black Friday gjorde sluttspurten ekstra spennende. Vi overgår forventningene og siste kontrakt ble registrert på kvelden den 30. november. Dette er en lagseier og at vi får anerkjennelse av importøren etter den sterke innsatsen er ekstra hyggelig, forteller en stolt Sebastian Andresen, salgssjef for Mercedes-Benz personbil hos den lokale Ski-bedriften.

Hver måned kårer Mercedes-Benz Norge månedens forhandler basert på salgsprestasjoner. Denne gangen var det Andresen Ski som gikk til topps. Ved utgangen av november var det skrevet over 290 kontrakter og levert ut over 330 nye personbiler. Det går mot et rekordår.

-Allerede nå har vi passert fjoråret som også var et rekordår. Et fremoverlent salgsteam og et bredt utvalg av modeller bidrar til de fantastiske resultatene. Våre ladbare hybrider kommer både i sedan, stasjonsvogn og SUV, og passer dermed godt i markedet.

Til tross for utmerkelsen legger ikke Sebastian Andresen og teamet seg på latsiden. Nå sikter de enda høyere sammen med resten av bedriften.

-Vi er fulle av energi og er klare til å avslutte året best mulig. Sammen med serviceteamet har vi lyst til å stikke av med prisen for årets forhandler på nyåret. Den baserer seg på både resultater og kundetilfredshet for salg, service og deler. I 2015 tok vi tredjeplassen og den har vi lyst til å revansjere og forbedre, avslutter Andresen.