Inspirert av fremtiden!

VISION AVTR er konseptbilen som tar fremtiden til nye høyder!

Vision_forfra_900x600.jpg

Mercedes-Benz har lansert ny konseptbil

Navnet VISION AVTR er det banebrytende konseptkjøretøyet som ikke bare er et resultat av det tette samarbeidet om å utvikle en showbil sammen med AVATAR-teamet, men det har også blitt en  AVANSERT BILTRANSFORMASJON. Dette konseptkjøretøyet forankrer visjonen fra Mercedes-Benz designere, ingeniører og trendforskere for mobilitet i en fjern fremtid.

Vision_fra siden_900x600.jpg

Ekstremt selvsikker og helt uten utslipp

Fire høyt-ytende elektriske motorer, visjonen om en dynamisk luksussalong, 350 kW EQ Power og med et meget intelligent og variabelt dreiemoment, styres kraften til de fire helt individuelle styrbare motorene på en effektiv måte. Den innovative firehjulstrekkeren med momentvektorering muliggjør helt nye friheter og garanterer kjøredynamikk på høyeste nivå. Hvert hjul kan kjøres separat og avhengig av kjøresituasjon. På grunn av muligheten for å kjøre for- og bakaksler samtidig, eller på motsatte måter, kan VISION AVTR bevege seg sidelengs ( ca. 30 grader mer) i motsetningen til vanlig kjøretøy. Den såkalte "krabbebevegelsen" gir konseptbilen et reptil-lignende inntrykk.

Vision_inni_900x600.jpg

Organisk batteriteknologi

VISION AVTR er designet i tråd med den innovative elektriske trenden basert på et spesielt kraftig og kompakt høyspenningsbatteri. For første gang er den revolusjonerende batteriteknologien bygget på  grafenbasert organisk cellekjemi og eliminerer dermed sjeldne, giftige og dyre jordarter og metaller. Dette betyr dermed at batteriet er 100% resirkulerbart som Mercedes-Benz mener er meget relevant for den fremtidige økonomien innen rå-materialer.

19C1037_005.jpg