Nordre Follo styrker sitt transporttilbud og valgte Mercedes-Benz med på ferden!

Den nye storkommunen Nordre Follo inngikk nylig en storavtale med distriktets forhandler av Mercedes-Benz. Kommunen ønsker å dekke transporttilbudet til eldre og andre i kommunen som trenger å komme seg til og fra steder og øker derfor sin minibuss-park med hele 10 nye dueblå Mercedes-Benz Sprinter Atlas. De nye minibussene har alle elektrisk rullestolheis og en stor motor med V6 og 190 hk. Avtalen innebefatter også service, vedlikehold, dekkskift og utskiftning av dekk.

Andresen er stolte av å vinne nok et anbud og gratulerer Nordre Follo med 10 flotte nye Mercedes-Benz!

DSC08488_redigert_900x600.jpg
DSC08535_redigert_900x600.jpg
DSC08538_redigert_900x600.jpg
DSC08511_redigert_900x600.jpg
Det er montert  elektriske rullestolheiser på samtlige av de nye minibussene for å kunne gi et komplett tilbud til kommunens innbyggere.

Høydepunkter som setter nye standarder

Mercedes-Benz Sprinter - bestselger, innovasjonsdriver og navngiver for en hel kjøretøyklasse. Med utgangspunkt i nye Sprinter skaper Mercedes-Benz nå en helt ny arena innen segmentet minibusser.

Med et elegant design som er typisk for markedet, oppdaterte komponenter i motor og understell, en ny førerplass og mye mer. Dermed står følgende helt klart: De nye Sprinter-minibussene er referansen i sin klasse også i fremtiden

Har du spørsmål eller ønsker å vite mer?

Et utvalg av våre Mercedes-Benz Sprintere - Ta kontakt for å skreddersy din nye Sprinter!

Neste
Forrige