Vi gjør det igjen og støtter ROSA SLØYFE med 20.000 kroner!

For tredje året på rad skulle vi avholde PINK PARTY @ Andresen i våre lokaler i Askim. Slik ble det ikke i år som med mye annet som må vike for Covid-19-begrensningene.

Godt over 200 damer var i år planlagt i butikken til et forrykende show med stappfulle goodie-bags, mat, drikke og underholdning på scenen. I tillegg skulle vi som vanlig donere et betydelig beløp til ROSA SLØYFE-aksjonen som tidligere. 

Vi ønsker uavhengig av situasjonen å markere ROSA SLØYFE og har nå belyst butikklokalet i ASKIM i ROSA.

Rosa butikk_5_900x600.jpg

Butikklokalet hos oss i Andresen Askim er nå rosa for å vise vår støtte og for å markere ROSA SLØYFE-aksjonen nå i oktober.

VIL DU VITE MER OM PINK PARTY @ Andresen? Se filmen lengre ned på denne siden!

PINK PARTY @ Andresen - en suksess!

Andresen velger å støtte ROSA SLØYFE med kr. 100 pr. planlagte deltaker og oppfordrer selvsagt andre også til å bidra som tidligere.

Fokuset på arrangementet har tidligere år vært «Moter og trender», og foreløpig ønsker vi ikke å røpe noe om innholdet som skulle ha vært i år. Det får være en hemmelighet inntil videre!

PINK PARTY @ Andresen har vært et meget vellykket arrangement de siste årene og det har vært gøy å se engasjementet for bil - også blant damene!

Vi håper selvsagt at Indre Østfolds damer vil ta turen til oss når vi er tilbake i rosa party-stemning igjen! 

24KULPink+party_900x600.jpg

VIS OMTANKE - BÆR EN ROSA SLØYFE I OKTOBER!

Representanter for ROSA SLØYFE i Indre Østfold stilte opp på PINK PARTY @ Andresen

CL105237_900x600.jpg
Engasjementet for bil var absolutt tilstede på PINK PARTY @ Andresen! Vi har et bredt utvalg både hva gjelder modeller og pris.