Nye Peugeot 508

- mer moderne, smartere, tryggere og romsligere!

Nå i lekker og praktisk Sedan og Stasjonsvogn (SW). Med sin lave, dynamiske profil, aggressive front, og kraftige og muskuløse utseende varsler den nyskapende toppklasse-sedanen Peugeot 508 en ny epoke med sportslig eleganse. De skulpturale linjene, de foreseggjorte detaljene i grillen og den nye lyssignaturen fremheves bilens stilfulle, dristige og nyskapende særpreg.

Peugeot 508 er den nye komfort-favoritten og utstyrt med førersete og passasjerseter med AGT-merket, som bekrefter ergonomi og justeringsgrad. For optimal komfort kan elektrisk justerbare seter med flerpunktmassasje aktivert av åtte oppblåsbare lommer velges.

En av grunnene til at Peugeot 508 SW , Peugeot 508 sedan og Peugeot 508 for øvrig, helt siden 2011, har blitt tildelt 5-stjerner av NCAP for trygghet, er på grunn av teknologien og sikkerhetsteknikken.

IMG_6750_900x600.jpg

Peugeot 508 har blitt en stor favoritt hos oss med sitt nye design og fantastiske oppgraderte interiør. I tillegg har denne modellen ekstremt god bagasjeplass, noe vi elsker!

Noen Peugeot 508-utgaver fås også med soltak som slipper inn rikelig med lys inn i bilen og Night Vision (varmesøkende kamera), Peugeot i-Cockpit Amplify (justering av innvendig komfortlys) og park-assist som gjør at bilen parkerer for deg! Bilens 360 graders kamera gjør at man har full kontroll over omgivelsene når man skal parkere eller rygge.

En elegant profil , og med et sportslig preg

I tillegg til å være blant den tryggeste, mest moderne og teknologisk avanserte bilmodellen i storbilklasen (D segmentet), så har nye Peugeot 508 et dristig utseende, et kompromissløs design og avansert teknologisk utstyr. Denne modellen har du garantert ikke sett maken til!

Her får du en intens kjøreopplevelse med diesel, bensin eller Plug-In Hybrid-motor. Det gjør at bilen imøtekommer drivstoffpreferansene til de aller fleste sjåfører. Hybridversjon har i følge WLTP opptil hele 62 km rekkevidde når det ladbare batteriet er fullt. Dette holder for de fleste kjøreturer til og fra jobb, skole, barnehage eller andre nærliggende og rutinemessige destinasjoner. De korte distansene blir både økonomisk og miljømessig gunstig.

Elegansen av de rammeløse dørene er det perfekte akkompagnementet til de rene linjene i den nye Peugeot 508 sedan. Ekspertdesign sikrer kompromissløs estetikk og kvalitet. Dens balanserte proporsjon, finish og egenskaper er designet med presisjon, slik at hver detalj gir sitt preg av perfeksjon.

IMG_1689_900x600.jpg

Den tøffe fronten på Peugeot 508 SW GT med løve lyssignatur gir et eget tøft særpreg

Ta kontroll med Peugeot i-Cocpit og opplev en smidig og visjonær kjøreposisjon med kompakt ratt, konfigurerbart head-up digitalt panel og 10" HD berøringsskjerm. 

Den store oppbevaringsplassen sluker kofferter og bager og setter standarden for praktisk bruk takket være den ekstra brede baklykeåpningen. Også tilgjengelig med praktisk handsfree bakluke!

Den bakre lyssignaturen er supplert med to Full LED 3D-lys i Peugeots design som kommer til liv på en unik måte når dørene er låst og ulåst. Lampens sysstyrke justeres automatisk til lysforholdene, noe som gir deg ekstra synlighet.


DSC08281_redigert_900x600.jpg
Sedanens silhuett er sportslig og ligger perfekt på veien med sin ekstremt gode kjørekomfort

Vi tilpasser din 508-favoritt til dine behov og ser frem til å vise deg en bil som garantert vil imponere deg! Bilen kan selvsagt prøvekjøres hos oss.


Kjøpspris fra kr. 349.900,-


Ta kontakt for et uforpliktende tilbud på Peugeot 508 fra en av våre erfarne bilselgere i Ski eller i Askim.


PEUGEOT 508_interior_900x600.jpg
Interiøret på Peugeot 508 er proppfull av det nyeste innenfor teknologi og smarte løsninger. Med adaptiv cruise-control, trådløs lading for diverse telefoner, bakluke med fotsensoråpner og regnsensor som hjelper bilens automatikk til å tilpasse seg etter værforhold, som gir de beste forutsetninger for en komfortabel bil- og kjøreopplevelse.

Ønsker du mer informasjon?

Se et utvalg av våre Peugeot 508 for salg her!