Nå kan du bestille nye Peugeot e-208 hos oss!

Nye Peugeot e-208 er en elbil med både særpreg og personlighet. Elbilutgaven av Peugeot 208 viderefører 200-seriens klassiske design, men har nå et mer sporty og moderne uttrykk. Med en rekkevidde på 340 kilometer får du en ekstra trygghet på de lengre turene. Rekkevidden kombinert med en effektiv varmepumpe og hurtiglader gjør e-208 til en utmerket elbil for norske forhold.

Vi er svært glade for at vi nå kan gå ut med prisen på nye Peugeot e-208 som har en startpris på kr. 257.500,-

Utstyr

Peugeot e-208 er fra grunnmodell utstyrt med alt relevant utstyr. 6,6 kw onboard lader, ladekabel, inntil 100 kw hurtiglading, varmepumpe (5 kw), programmerbar lading og varme/kjøl via appen MyPeugeot, justerbar regenerering (inntil 20 prosent ekstra rekkevidde ved bykjøring), i-Cockpit 3D, skinnratt og sikkerhetspakke med førerassistentsystemer.

Helelektrisk kjøring gir nye opplevelser. Smidig kjøring uten rykking, umiddelbart dreiemoment gir rask akselerasjon, stillegående motor, CO2-utslipp på 0 g under kjøring.

Lading

e-208 er konstruert slik at plassen innvendig og i bagasjerommet er identisk som modellen med bensinmotor. Batteriet har en fysisk størrelse på 220 liter og befinner seg i gulvet mellom for- og bakaksel. Det sikrer i tillegg til god plass, også en fordelaktig vektfordeling.
Batteriet har kapasitet på 50 kWt, og bilens oppgitte rekkevidde er 340 kilometer i henhold til WLTP.
Lading hjemme med veggboks tar henholdsvis 5 timer og 15 minutter (11 kW) og 8 timer (7,4 kW). I tillegg er bilen klargjort for hurtiglader på inntil 100 kW. Da lades batteriet til 80 prosent i løpet av 30 minutter.

For mer informasjon kan du fylle inn dine opplysninger under. Vi tar kontakt med deg så snart vi kan!