PEUGEOT RIFTER - STILIG NY SILHUETT

Den nye flerbruksbilen til Peugeot har en særpreget stil. Moderne og teknologisk avansert interiør med høy komfort og fleksibilitet samt opptil syv seter tilbyr en helt ny kjøreopplevelse. Perfekt til din livsstil. Leveres også som varebil.


PASSER LIKE GODT I BYEN SOM I SKOG OG MARK

Kompromissløst design. Nye Peugeot Rifter er elegant, robust, smidig og kraftig. Kort og høyt panser og økt bakkeklaring står godt til det kraftige SUV-designet. Nye Peugeot Rifter er en flerbruksbil som representerer allsidighet. Integrert lyssignatur og vertikal grill understreker bilens balanserte, kompakte og dynamiske silhuett.


SÆRPREGET PEUGEOT-STIL

Stolte designtradisjoner.  Front- og baklyktene til Nye Peugeot Rifter har fått det sporty utseende og stilen som er karakteristisk får våre nyeste modeller. I tillegg finnes det en GT-Line modell som kombinerer stil og eleganse og som har et Zènith-tak med fire store glasspaneler.

PEUGEOT i-COCKPIT - VELKOMMEN INN BAK RATTET

PEUGEOT i-Cockpit® i nye Peugeot Rifter tilbyr en smidigere og mer instinktiv kjøreopplevelse takket være kompakt ratt, head-up-display og en stor 8 tommers berøringskjerm i farger*. Nye Peugeot 7-seter med Advanced Grip Control®^ tilbyr forbedret veigrep. Systemet er designet for oppnå det beste veigrepet på glatt underlag og har fem ulike kjøremoduser (Standard, Snø, Søle, Sand og ESP av).

*Avhengig av versjon. 

^Ekstrautstyr


MOTORER SOM GIR STØRRE FRIHET

Takket være vår nyskapende BlueHDi diesel, prisbelønte~ PureTech bensinmotorer og en ny automatisk 8-trinns EAT8-girkasse, leverer den nye flerbruksbilen PEUGEOT Rifter enestående ytelse kombinert med forbedret drivstofføkonomi under reelle kjøreforhold. Nå er det din tur til å utforske de beste kjøreopplevelsene på markedet med nye Peugeot Rifter.

~Vinner av International Engine of the Year Award i kategorien 1,0-liter til 1,4-liter i 2015, 2016, 2017 og 2018


BEDRE PLASS MED SMART OG FLEKSIBEL INNREDNING

Denne flerbruksbilen leveres i to forskjellige lengder (Standard og Lang) og er designet for å tilpasse seg til alle dine behov. Et stort utvalg modulære funksjoner er inkludert: To skyvedører, vindu i bakluken som kan åpnes*, opptil 7 seter**, 3 separate nedfellbare bakseter*med Magic Flat-funksjon*, bagasjeromsvolum på 775 til 3 500 liter* og Zénith®-tak^ med mange oppbevaringsløsninger. Den nye PEUGEOT Rifter har massevis av fleksible løsninger som gjør det raskt og enkelt å pakke bilen og du har alltid plass til litt til.

*Avhengig av modell.

^Ekstrautstyr

**Leveringsklar fra 2019

PRISEKSEMPEL

PEUGEOT RIFTER Allure L1
1.5 BlueHDI 100 hk, med standardutstyr
Kun kr. 328.900,-


Ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud