Vi har inngått et samarbeid med Soon sykkelklubb Elite!

Soon CK er en lokal sykkelklubb tilhørende Son og omegn. Klubben er aktiv innen terrengsykling og landevei. Soon CK er en klubb som passer og er åpen for alle som vil drive med sykling, uansett nivå.

Fra sesongen 2019 har ønsket vært å løfte Soon CK Elite-gruppen til et høyere nivå og klubben har dermed blant annet inngått en gunstig bilavtale med Andresen Ski Peugeot. Her får utøverne en super og funksjonell bil for å komme seg rundt på ritt og trening.¬†

IMG_1162_900x600.jpg

Soon CK Elite

Eliten består av juniorer og oppover og er et konsept som innebærer treningstilbud 7 dager i uken, treningssamlinger i utlandet, egen trener, individuelt tilpasset treningsprogram og rittplan, støtteapparat og mekaniker på ritt.

Soon CK har utøvere som hevder seg internasjonalt. De har også flere utøvere på regionslaget og landslaget i terrengsykling. Lag og enkeltutøvere deltar på de fleste ritt i Østlandsområdet (eks. Lillehammer-Oslo, Enebakk rundt, Birkebeinerrittet og Grenserittet), men også i Norges Cup, Dansk Cup og Svensk Cup, utvalgte Europa Cup pg World Cup ritt.

IMG_1120_900x600.jpg

De to Elitegutta som nylig hentet sin nye Peugeot Partner hos oss var;

MATS TUBAAS GLENDE (19) fra Kroer som ligger på 6. plass sammenlagt i NorgesCupen Senior Elite så langt i år og som hadde første pallplass i NorgesCupen for 14 dager siden. Han debuterte i World Cup i sommer med 86. plass.

FREDRIK BÅDSTANGEN (18) fra Son som nylig leverte en supersterk prestasjon i NM med bronsemedalje i Senior Elite og som derfor er på vei opp i Norgestoppen i løpet av kort tid.

For begge gutta gjelder full satsing fremover og målsettingen for 2020 er å etablere seg blant de beste terrengsyklistene i Norden, kjøre ritt i hele Europa og satse mot langslagsoppdrag og World Cup i sykling.

IMG_1144_900x600.jpg

Andresen Ski - Peugeot gratulerer med 4 nye biler og ønsker Soon CK Elite lykke til med sesongen. Vi gleder oss til å følge dere!

Du kan følge Soon CK på sin egen¬†hjemmeside.

Hvorfor er Peugeot Partner den perfekte partneren for Soon CK?

  • Topp komfort
  • Praktisk innredning i interiør
  • i-Cockpit for bedre kjøreopplevelse
  • Allsidig varebil med mange muligheter
  • Høyere bakkeklaring
  • Luke for frakt av lange gjenstander
  • Perfekt lengde for frakt av sykler