Boxer varebil

En profesjonell, nyttig og økonomisk bil av kvalitet! 

Du får mer enn bare et enkelt transportmiddel i en Peugeot Boxer. Det moderne frontdesignet, følelsen av kvalitet, de mange mulighetene for valg av høyde, lengde og motorvalg gjør dette denne varebilen til en av de mest allsidige i markedet.

Kjøpspris fra kr.  496.900


PEUGEOT BOX 2019 030 FR_900x600.jpg

Tilpasningsdyktig - etter ditt behov!

Peugeot Boxer tilbyr flere versjoner med forskjellige høyder og lengder og optimaliserer driftskostnadene med fire HDi-motorer eller ved valg av helelektrisk varebil!

Bilen har et nyttevolum opp til 17 m3 og segmentets beste bredde i varerom- 1,87 cm og 1,42 cm mellom hjulhusene. Boxer tilpasser seg alle faglige aktiviteter takket være et av segmentents største utvalg av totalvekter (fra 3 til 4 tonn)

Moderne og solid, robust og effektiv

Nye Peugeot Boxer har en moderne utvendig stil somgjør bilen tidsriktig. Den nye, massive støtfangeren uttrykker robusthet og gir maksimal beskytteløse. Panseret har fremtrendende linjer som gir fronten et helt nytt utseende. 

Lyktene med kjørelys som er plassert høyt oppe gir fronten et moderne, robust, strømlinjeformet utseende. Tåkelys er standard utstyr på bilen. Lyktene bak har en ny lyssignatur som understreker nye Peugeots modernitet.

De nye motorene på Nye Peugeot Boxer, er en garanti på kvalitet. 2,2 liters HDi-motoren har fått helt nytt innsprøytingssystem. Bilen er testet igjennom 4 000 000 km under ekstreme forhold og antikorrosjonstester i saltvann har blitt gjort for å sikre et høyt kvalitetsnivå. Karosseriet har gjennomgått en rekke forbedringer og forsterkninger for å bedre varighet og redusere støy.

nye_boxer_960x460_ny.58877.43.jpg
Peugeot Boxer har et innredet førerhus som gjør at du vil trives på ditt kontor. Her er et stort utvalg av utstyr, blant annet to forskjellige radioer Bluetooth og USB-kontakt. Den 5-tommers berøringsskjermen er genial med tanke på navigasjonssystemet og ryggekamera. Det er god komfort i setene som også kan reguleres.

Stor bil med stor kapasitet

Peugeot Boxer er en stor varebil med høy lastekapasitet. Boxer laster opp til 1.890 kilo og 17 kubikkmeter (avhengig av karosseri). Den kan leveres med 120 hk, 140 hk og 165 hk motor.Effektivt utstyr

For å bedre sikkerheten og gjøre kjøringen enklere kan nye Peugeot Boxer by på et stort utvalg av teknologisk utstyr. 

Programmerbar hastighetsregulator og hastighetsbegrenser er standard fra nivå 2, eller som ekstra utstyr. ESP, Load Adaptive Control, Hill Assist, Dekktrykkvarsel, AFIL (varsel ved uufrivillig kryssing av veiens markeringslinjer) ++++


PEUGEOT BOX 2019 004 FR_900x600.jpg

Ønsker du mer informasjon?