Peugeot Partner Electric

En helt ny kjøreopplevelse, lavere kostnader og er enkel i bruk.

En 100% elektrisk varebil som imøtekommer samfunnets krav om elektriske kjøretøy. I tillegg når den opp til førers krav om komfort i hverdagen. Dette er en tro kopi av fossile Peugeot Partner  og passer for alle typer bedrifter.

Peugeot e-Partner kommer i to lengder (L1 og L2) har en nyttelast opp til 800 kilo, tilhengervekt på 750 kg, 275 km rekkevidde (WLTP), 50 kWt batteri og 100 kw lading. I løpet av 30 minutter har du ladet opp batteriet til 80%. e-Partner er full av smarte romløsninger og praktiske egenskaper!

Kjøpspris fra 363.900,-ELPartner1_900x600.jpg
Peugeot e-Partner er et perfekt valg for deg som ønsker å spare miljøet i tettbebyggelser eller kjører mye små-kjøring.

En førerplass du kan bli godt vant med

Nye e-PARTNER er tro mot verkets utvalgte effektkonsept og viderefører dieselmodellenes kraftige, robuste og eksklusive stil med kjennetegn som «e-PARTNER»-logoen bak.

Peugeot i-Cockpit utvikler seg teknologisk med 2 nye intrumentpaneler med all informasjon som kreves for god styring av en helelektrisk bil. En effektmåler som viser forbruksnivået, en forbruksmåler for varmekomfort tilbehør, en batteristrømmåler og en fargematrise for energistrømmene, rekkevidde og kjørecomputeren er noe av det som vises i det analoge instrumentpanelet. 

ELPartner2_900x600.jpg

Mer spennende moderne interiør

Midtkonsollen er tegnet om for å få plass til den nye girkassebryteren "e-Toggle", velgeren for de 3 kjøremodusene. I tillegg har du aktivering av bremsemodus og mulighet for retardasjon og utvidet rekkevidde med knappen "B". Et oppbevaringsrom for mobillader m.m. er også integrert.

Som standardutstyr er nye Peugeot e-Partner utstyrt med elektrisk parkeringsbrems som frigjør plass på gulvet, gir større trygghet i hverdagen og mer komfort.

Ønsker du mer informasjon?

ELPartner11_900x600.jpg
ELPartner4_900x600.jpg
ELPartner10_900x600.jpg