Verksted for Peugeot 

Andresen Bil er et stolt merkeverksted for Peugeot. Våre dyktige og flittige mekanikere har spesialisert seg innenfor kun en knippe bilmerker, og det franske kvalitetsmerke Peugeot inngår så klart i vår kunnskapsbase. Ved å kun fokusere på et par bilmerker, inklusiv Peugeot så har vi opparbeidet oss dybdekompetanse. 

Denne dybdekompetansen gjør oss til et av de mest kompetente og dyktige verkstedet for reparasjon og service av Peugeot biler. Dette gjør at du trygt kan stole på våre dyktige fagfolk til å utføre reparasjoner og vedlikehold på din personbil, firmabil eller varebil.

Det er mange gode grunner for å velge oss dersom du trenger service eller vedlikehold på din Peugeot. Under skal vi forsøke å fremvise noen av de mest overveiende grunnene til at du bør velge nettopp oss til å bli ditt, og din Peugeot sitt nye verksted.

Best på service og pris

Det er et gammelt norsk ordtak som sier at man får det man betaler for. Dette ordtaket brukes ofte feilaktig, og det er ofte utspekulerte selgere som bruker disse ordene med den hensikt å overtale Peugeot-eiere til å akseptere dyrere reparasjoner enn det som strengt tatt er nødvendig. Dette oppnåes ved å skape frykt for hva som kan skje dersom denne reparasjonen ikke anskaffes.

Her hos Andresen Bil så tror vi på å være transparente, direkte og ærlige med våre kunder. Vi er sikre på at dette vil lønne seg i det lange løp, både for oss og for våre kunder. I våre verdier så inngår også et ønske om å kunne levere kvalitetstjenester til Peugeot-eiere, og kanskje aller viktigst, kvalitetstjenester til en ærlig, fornuftig og konkurransedyktig pris.

Vi er så sikre på rettferdigheten, konkurransedyktigheten og kvaliteten som reflekteres gjennom vår prissetting av reparasjon og service av Peugeot biler i Ski og i Oslo-området, at vi er villige til å påta oss kostnaden for mellomlegget dersom dere mot formodning skulle funnet en billigere tjenestetilbyder av godkjente Peugeot-reparasjoner og vedlikehold.

Gjeldende vilkår for vårt prisløfte på Peugeot

Vårt prisløfte gjelder for alle Peugeot personbiler og nyttekjøretøy. Løftet er gyldig ved reparasjoner der mekanikk, elektronikk og servicetjenester inngår.

For at vi skal møte prisen på det konkurrerende tilbudet, så foreligger det et krav om at tilbudet kommer fra et godkjent verksted for identisk arbeid med de samme delene. Ved etterspørsel, må dette kunne dokumenteres. Det konkurrerende tilbudet for reparasjoner eller service av Peugeot må være av nyere dato. Nyere dato tilsier at et eldre tilbud ikke kan brukes som referansepunkt. Det er også verdt å merke seg at tilbudet ikke har tilbakevirkende kraft.

Spesialisert kompetanse for Peugeot

Siden Andresen bil ble grunnlagt helt tilbake i 1952, så har vi hatt et øye for kvalitet. Bjørn Andresen som vokste opp under krigen, la grunnstenen for vår moderne virksomhet. Bjørn var en svært flittig håndverker, med svært allsidig kunnskap. Både produksjon av tråbiler, tørkestativ og annet metallarbeid, og ikke minst bilreparasjoner var noen av hans kompetanseområder.

Etterhvert som bilparken i Norge vokste, gikk vi over til å kun fokusere på salg og reperasjon av biler fra kvalitetsmerker som blant annet Peugeot. 3 generasjoner siden drives fortsatt andresen bil av Andresen familien. Men vi kunne ikke klart det på egenhånd. Mye av vår suksess er takket være våre over 100 dyktige og erfarne ansatte som på en daglig basis jobber med et mål for øye. Dette målet er å sikre alle Peugeot-eiere i Oslo-området, Follo og Østfold en pålitelig mekaniker og Peugeot-forhandler som de kan stole på.

Originale deler for Peugeot

For å sikre din Peugeot en tilnærmet original kvalitet, som reflekterer bilens stand når du først anskaffet den også etter en høy kilometerstand, så bruker vi kun originale deler fra produsenten. Ved å bruke originale deler som er spesielt utformet for en bestemt Peugeot -modell, så kan du sikre deg mot en rekke potensielle uønskede og uhyggelige overraskelse knyttet til kompatibilitetsproblemer vedrørende de forskjellige delene sin uforenlighet. 

Med originale deler og reparasjons- og vedlikeholdstjenester fra et godkjent merkeverksted for Peugeot så er din garanti fortsatt gyldig dersom bilens garanti ikke er utgått. Ved bruken av ikke-originale deler så kan garantien bortfalle og annenhåndsverdien dramatisk synke.

Våre reparasjons- og vedlikeholdstjenester i Ski og Oslo-området

Vi satser hardt på å være en pålitelig og helhetlig leverandør av reparasjons- og vedlikeholdstjenester for Peugeot eiere i Østfold, Follo og Oslo-området. Derfor utfører vi det aller meste innenfor service og vedlikehold på Peugeot-biler ved våre verksteder i Ski og Askim.

Som et godkjent merkeverksted for blant annet Peugeot, så kan du være trygg på at din bil er sikre hender dersom du leverer den inn til oss. Våre dyktige og erfarne mekanikere med dybdekompetanse på Peugeot står klare til å gi din bil den oppmerksomheten den fortjener etter å ha vært din faste følgesvenn etter mange kilometer på veien.

Under lister vi opp noen av de spesifikke tjenestene vi utfører innenfor reparasjoner, vedlikehold og service for Peugeot-biler.

EU Kontroll for Peugeot

Utfør din periodiske kjøretøykontroll for ditt Peugeot-kjøretøy hos oss. Vi påser at din bil er trygg, og tilfredsstiller alle de spesifikke kravene som stilles. Ettersom at Peugeot kjøretøy er kjent for sin pålitelighet og kvalitet, så bør ikke det være noe stort problem å få godkjent en periodisk kjøretøykontroll.

Dersom din Peugeot mot formodning ikke skulle blitt godkjent i en EU kontroll, så er veien kort til våre dyktige mekanikere som kan sikre deg at eventuelle mangler og feil blir utredet og fikset så raskt som mulig.

Luftfilter, oljefilter og pollenfilter

Sikre deg, din Peugeot sin motor og bevegelige deler, og dine passasjerer mot luftforurensing, pollen og eventuelle partikler som måtte sveve rundt der ute. Med oppdaterte filtre i din bil, så får du og dine et trygt, rent og behagelig inneklima i deres Peugeot. 

Sjekke bremsen, bremseklosser, bremseskiver

Ikke ta sjansen på en dårlig brems. Og ha en fullt fungerende brems er et minimumskrav i et velfungerende kjøretøy. Dersom du har en mistanke om at dine bremseklosser eller -skiver er slitt, så bør du komme innom oss. Selv en litt slitt brems kan forlenge tiden det tar å nødbremse, derfor er dette en av bilens viktigste komponenter, og det er derfor særdeles viktig at den til enhver tid er i topp stand.

Andre tjenester

Vi kan også utføre service og vedlikehold på din girkasse, svinghjul, eksosanlegg med med. Dersom du har et problem med din Peugeot så er vi sikre på at vi skal klare å hjelpe deg og din bil.

Kom innom vårt Peugeot verksted i Ski eller Askim

Vi holder til 20 minutter utenfor Oslos sentrale strøk. Adressen vår i Ski er Åsveien 5, 1400 Ski.

Dersom du holder til i Østfold så har vi også et verksted i Askim. Dette verkstedet finner du i Rakkestadveien 2, 1814 Askim. Dersom det er noe du måtte lure på angående våre priser eller tjenester så står vi alltid parate til å besvare dine henvendelser på telefon: 40 69 05 70.