Pink Party @ Andresen

Når: Onsdag 12. oktober. kl. 19:00
Hvor: Rakkestadveien 2, Askim

Sist gang inntok 150 flotte damer våre lokaler i Askim og tilbakemeldingene var overveldende! "Dette MÅ dere gjøre igjen!".

Nettopp derfor, er det ekstra hyggelig å få ønske velkommen til nok et fantastisk Pink Party@Andresen! Husk å melde deg på i skjemaet lengre ned på denne siden - det er begrenset antall plasser!

Hva dette koster? Ingenting! Dette er Damenes aften - Passion 4 fashion - En kveld med inspirasjon, latter, refleksjon og glede. Alt dekket i rosa!

Pink Party 2022 i 16-9 _900x600.jpg

 

Praktisk informasjon

På grunn av stor pågang vil vi åpne dørene ca. kl. 18.45 - vær tidlig ute! Vi oppfordrer til samkjøring og minner om at det er servering og dermed 20 års aldersgrense.

Det er registrering ved døren. Vi har dessverre ikke mulighet for å ta inn flere mennesker i lokalet enn de som står på påmeldingslisten (maks antall 200 stykker). Vi beklager dette!

 • En helspekket aften, kun for damer! GRATIS INNGANG - husk påmelding!
 • Konferansièr - Kathrine Sørland
 • Det siste innen MOTE, TRENDER og INTERIØR
 • HVERDAGSSKJØNNHET med Tone Skipà
 • Franciskas Vakre Verden vil inspirere deg!
 • Du får til det du vil - med Mia Rusthen
 • Memo Twins - har stand med fantastiske tilbud
 • Store GOODIEBAGS til alle!
 • Servering - aldersgrense 20 år
 • Arrangementets varighet: Kl. 19 - 22
 • PREMIEDRYSS og OVERRASKELSER!

 

Velkommen til oss!

Velkommen til en festpyntet kveld med dekorerte biler og rosa bobler ved ankomst! Dette blir en kveld fylt med inspirasjon, latter, glede og noe til ettertanke.

Kathrine Sørland loser oss igjennom programmet og skal selv holde et morsomt foredrag. Hun får selskap på scenen av blant annet Tone Skipà og Franciska fra Franciskas Vakre Verden, samt den tøffeste jenta i distriktet - Mia Rusthen!

Det blir servering av mat og drikke, foredrag og innlegg med blant annet fantastisk gode hverdag-tips fra de som kan det best. Vi lover premiedryss og store Goodiebags til alle!

StemningMB_900x600.jpg

Kathrine Sørland

En superglad og sjarmerende kvinne med bred erfaring innen livsstil, mote, og interiør. Kathrines Sørlands gode humør er utvilsomt veldig smittsomt!

Som influenser, modell og programleder, vil Kathrine inspirere oss på sin personlige måte igjennom sin rolle som konferansier og foredragsholder, med temaet Passion 4 Fashion gjennom tidene. Og dette kan hun virkelig!

Sørland husker vi blant annet fra Frøken Norge i 2002, Casino med Hallvard Flatland, "Skal vi Danse» og "Kjendis Farmen" Hun lover god stemning og mange hyggelige overraskelser på årets PINK PARTY i Askim.

IMG_1057_900x600.jpg

Tone Skipa

Dette er en fantastisk flott dame med 25 års erfaring som makeupartist, stylist, ”hudpleiejunk” og beauty-skribent! Tone Skipá er tidligere skjønnhetsansvarlig i KK, HENNE og StyleMAG.

På instagramkontoen @beautybytone inspirerer hun til "hverdagsskjønnhet" for voksne jenter, og hvordan være på sitt flotteste til fest!

Tone kommer til oss i Askim med rågode produkter i beautybagen, som også DU får muligheten til å teste selv. Trenger du beautytips? Spør henne selv, da vel!

Tone Skipa__900x600.jpg

Franciskas Vakre Verden

Franciska, også kjent som Franciskas Vakre Verden, er en av Norges største mat- og interiør influensere med mer enn 200.000 følgere.

Du blir sjeldent mer fristet til å gå løs på bakingen når du ser hvordan Franciska tryller frem de lekreste kakene. Du får med deg noen enkle oppskrifter du kan imponere med neste gang du skal servere noe godt!

Hun er også vinner av Vixen Awards og Kakekrigen, har skrevet  hele 10 bøker, og står bak en rekke suksessfulle bedrifter. Vi gleder oss til å høre litt om hva som har inspirert henne igjennom tiden, samt hennes tøffe historie om da hun mistet sin kjære i kreft, og hvordan hun kom seg videre i livet.

Franciska profilbilde_900x600.jpg

Påmelding til høstens morsomste damekveld!

Arrangementet er dessverre nå helt fullt og vi har lange ventelister.

Dersom du skulle ha spørsmål vedrørende arrangementet kan disse rettes til post@andresenbil.no.

Har du allerede meldt deg på?

Når du har sendt inn din påmelding skal du motta en bekreftelse her på denne siden. 2 dager før arrangementet, vil du også motta en SMS fra oss med praktisk informasjon.

Vi ønsker svært gjerne at du gir beskjed dersom du skulle bli syk eller blir forhindret fra å delta. Dette kan gjøres på SMS til tlf: 90 20 74 06. Husk å oppgi ditt navn i meldingen.

Arrangementet er fullt! (Vi har fått 200 påmeldte - det er helt fantastisk!)

Du kan dessverre ikke lengre sette deg på venteliste.

Vi beklager for at vi dessverre ikke har kapasitet til flere mennesker i lokalet vårt. Vi håper å se deg ved en senere anledning.

Husk at du alltid kan treffe oss her på andresenbil.no eller i butikken vår hvis du ønsker en bilprat eller trenger verkstedtjenester.

Ta vare på deg selv og de du har nær - Vi ønsker deg en fin høst!

Gjør din påmelding via skjemaet under, så gir vi deg beskjed på SMS dersom du får plass på årets PINK PARTY @ Andresen.

Gi oss et par sekunder etter at du trykker SEND PÅMELDING. Du vil få en bekreftelse på skjermen på at du står på venteliste!


Mat_900x600.jpg
Velkommen_900x600.jpg
Inngangen_900x600.jpg