Spennende satsing hos Andresen Bil i Ski

Sjarmerende, kompakt og rimelig, er Sebastian Andresens beskrivelse av den utstilte smarten med en lengde på bare 2,7 meter. Andresen er salgssjef for Mercedes-Benz personbiler og mener at denne bilen er perfekt for småturer og svært enkel å manøvrere om du er i trange parkeringshus eller i mindre bygater. Svingradiusen er på korte 6,95 meter og mange snur seg og drar på smilebåndet om du kommer kjørende rundt i denne søte bilen.

Dersom du skulle ha behov for det så tilbyr smart tre ulike modeller. ForTwo Coupè og ForTwo Cabriolet er begge to-setere hvor sistnevnte er markedets eneste elektriske kabriolet. Storebror ForFour er lengre og har plass til hele fire personer. Disse koster alle under 200.000kroner ferdig levert. Smart er et av to bilmerker i Norge som kun selger elektriske modeller.

Andresen Bil tilbyr nå et stort spekter av modeller, alt fra by-biler til eksklusive og superraske modeller fra Mercedes-Benz. Vi styrker vår tilstedeværelse i et voksende el-bilmarked og smart er et bilmerke som skiller seg ut fra mengden. Bilen er enkel å parkere, elektrisk og uten lokale utslipp, noe som er viktig for mange kunder som bor i sentrumsnære strøk. Vi tror også at dette kan bli den ideelle pendlerbilen for de som ønsker en rimelig bil med litt x-faktor.

Vi har god tilgang på biler i 2019 og dermed svært kort leveringstid i motsetning til mange andre. Smart blir det fjerde bilmerket for oss som nå dekker markedet helt fra Ryen til Ørje.