smart-uke hos Andresen Ski 1-6. april 2019!

Andresen hadde nettopp en uke med fokus på den elektriske by-og pendlerbilen smart. Vi hadde blant annet utstilling på Tangen senter (Nesoddtangen) og Cars & Gadgets på Ski Storsenter. Det ble avholdt konkurranser og vi serverte noe godt til de som stakk innom butikken vår akkurat denne uken.


smart EQ er den perfekte bybilen eller for deg som pendler. Med det perfekte fremdriftskonseptet for by og tettsted, vil en helelektrisk bil, uten lokale utslipp og med nok rekkevidde for alle daglige ærend være midt i blinken. Med nye smart EQ fortwo eller smart EQ forfour må du ikke gi avkall på noe, men kan ha mer moro enn noen gang. Den unike kjøregleden bare en elektrisk motor kan tilby. Smart EQ fortwo er også tilgjengelig i en cabriolet versjon. Her får du vind i håret og full frihet!

  • Intelligens
  • Kjøreglede
  • Design
  • Rekkevidde
  • Lading
  • Sikkerhet

Når batteriet i din smart EQ fortwo er fulladet har du en rekkevidde på opptil 160 kilometer*. Dette er ofte mer enn nok for de fleste som bor i by eller tettsteder. 

smart EQ control appen bringer elektrifiserende mobilitet til din smarttelefon. Så snart du har definert ditt kjøretøy gir appen tilgang til en rekke intelligente funksjoner. IOS- og Android-brukere kan til en hver tid se status på kjøretøyet og kontrollere en mengde funksjoner via mobiltelefonen.

smart EQ fortwo PURE til kr. 169.900,-

smart EQ forfour PURE til kr. 179.900,-

smart EQ fortwo cabriolet STAR til kr. 199.900,-

* Verdiene kan variere, avhengig av valgt tilleggsutstyr.De angitte verdiene er beregnet i henhold til foreskrevnemåleprosedyrer. Rekkevidden som er oppgitt er målt etter NEDC-testsyklusen, avhengig av valgt dekkdimensjonog utstyrsnivå. Rekkevidden vil variere avhengig av både temperatur, bruk av klimaanlegg, kjørestil og veiforhold.

KONKURRANSE!

Konkurransen er avsluttet og vi har trukket LODD NUMMER 139 - som er Torunn Skaug! Hun vinner en smart for 1 måned fra oss. Vi gratulerer!

** Premien er en smart fortwo som kan avvike fra bildet over **