Verksted for smart

Andresen bil er et stolt merkeverksted for smart. Det stilles skyhøye krav for å kunne være et godkjent merkeverksted for Smart. Derfor er dette et ansvar vi i Andresen bil ikke tar lett på. Få bilmerker bruker mer revolusjonære produksjonsmetoder og teknikker enn det nettopp Smart gjør på sin fabrikk Smartville i Nord-Frankrike.

Komponenter fra kvalitetsleverandører som Siemens, Thyssen, Daimler og dekk fra Continental blir transportert fra sine respektive fabrikker og lagerplasser spredt rundt om i Europa til fabrikken til Smart. Omtrent samtidig, møtes komponentene for å bli til kvalitetsbilen kjent som Smart. Denne produksjonsmetoden heter just-in-time manufacturing, og er en av grunnene til at Smart sine biler kan selges nye til svært konkurransedyktige priser.

Som et ledende merkeverksted for Smart i Norge, så har vi spisskompetanse og dybdekompetanse i mange av disse individuelle komponentene, noe som setter oss i en særskilt posisjon til å kunne reparere og vedlikeholde Smart-biler.

Med avanserte diagnoseverktøy fra produsenten, der vi har kontinuerlig kommunikasjon med fabrikken, har vi en unik mulighet til å feilsøke Smart-biler som er sendt inn til oss. Dette gjør at vi kan levere reparasjons- og vedlikeholdstjenester for Smart som ytterst få verksteder i Norge kan tilby. Samtidig som vi har skyhøye krav til kvalitet, så har vi svært konkurransedyktige priser sammenlignet med konkurrerende aktører.

Prisløfte på verkstedtjenester for smart biler i Follo og i Oslo-området

Vi er så sikre på våre evner til å kunne tilby uslåelig kvalitet til konkurransedyktige priser, at vi har et prisløfte på våre verkstedtjenester. Vi tror ikke på triks og snarveier som på overflaten virker som en potensiell kostnadsreduksjon, men i realiteten skaper nye uforutsette problemer og kun bidrar til å gi Smart-bilen et kosmetisk løft.

Derfor går vi i omhyggelig til verks når vi skal utføre reparasjon og vedlikehold. Vi går i dybden på problemet, og fikser potensielle farlige og skjulte problemer, før vi fikser det kosmetiske.

Her i Andresen Bil så tror vi på at å være transparente, imøtekommende og ærlige med våre kunder er den beste veien å gå. Derfor kan du være sikker på at vi vil involvere deg gjennom hele prosessen dersom det er ønskelig. Slik vil du slippe uforutsette utgifter som du ikke har samtykket til på forhånd. Dersom vi synes en bestemt reparasjoner eller inngrep er nødvendig, så vil vi såklart gi deg vår ærlige anbefaling basert på vår kompetanse og erfaring, men det er til syvende og sist du som tar den endelig avgjørelsen.

Når vi gjennomfører en reparasjon på bilen din, så kan du være sikker på at det vil gjøres til en konkurransedyktig pris. Dersom du mener at et konkurrerende verksted har lavere priser, og våre gjengjelde vilkår imøtekommes, så vil vi møte deres pris og betale for mellomlegget ut av egen lomme.

Gjeldende vilkår

For at prisløftet skal være gyldig, så forutsettes det at enkelte vilkår møtes. Prisløftet er gyldig for reparasjoner og vedlikehold som involverer mekanikk, elektronikk og servicetjenester.

For at det konkurrerende tilbudet som brukes som referanse, skal ansees som gyldig, så må verkstedet være godkjent og tilbudet gjeldende for identisk arbeid med der de samme delene inngår. Ved etterspørsel må dette kunne dokumenteres. Det konkurrerende tilbudet for vedlikehold eller reparasjon av Smart må være av nyere dato, som vil si at eldre tilbud ikke utgjør et gyldig referansepunkt. Tilbudet har ikke tilbakevirkende kraft.


Kompetanse siden 1952

Andresen bil har eksistert helt siden 1952. Vår verkstedvirksomhet startet allerede på 50-tallet ved at vår grunnlegger Bjørn Andresen, som var kjent som en svært allsidig fagmann, utførte reparasjoner på biler, sykler, tørkestativ og andre gjenstander som var av metall. Med den voksende bilparken i Norge, så gikk vi til slutt over til å kun jobbe med kjøretøy.

3 Generasjoner senere, så drives fortsatt Andresen Bil av Andresen familien. Til tross for solid og inspirerende lederskap fra Andresen familien, så hadde ikke Andresen bil kunne ha oppnådd sin suksess uten innsatsen til alle våre dyktige medarbeidere. Per i dag inngår det mer enn 100 dyktige mekanikere, fagfolk og andre medarbeidere i Andresen Bil AS, det er takket være deres dyktighet og fagkompetanse at kundene våre fortsetter å vende tilbake til oss for bilkjøp og verkstedtjenester.

Original og autentiske deler for den beste kjøreopplevelsen

For å sikre våre kunder den beste kjøreopplevelsen og sikkerheten, så driver vi aldri kostnadsreduksjon på bekostning av sikkerhet og kvalitet. Nettopp av den grunn, bruker vi kun originale og autentiske deler som er godkjent og fabrikkert av den opprinnelige komponentprodusenten.

Dette er ikke bare bra for å opprettholde kvaliteten på din Smart, men også for din egen sikkerhet og ikke minst bilens garanti. Med kvalitetstjenester levert til konkurransedyktige priser fra et godkjent Smart merkeverksted der kun originale deler inngår, så vil ikke garantien til din bil automatisk opphøre etter en reparasjon.

Våre verkstedtjenester for Smart i Oslo-området, Follo

Vi leverer reparasjon-, service- og vedlikeholdstjenester ved vårt verksted i Ski. Her står våre spesialister og mekanikere med dybdekompetanse i Smart parate til å gi bilen din den behandlingen og oppmerksomheten som den fortjener.
Din bil er i trygge hender hos våre Smart spesialister og mekanikere. Som et ledende merkeverksted for Smart i Oslo-området og i Follo så strekker vi oss langt for å kunne være en helhetlig leverandør av reparasjons og vedlikeholdstjenester til Smart eiere.

Som et helhetlig Smart verksted, så leverer vi såklart det aller meste av tjenester knyttet til service, vedlikehold og reparasjon. Vi kan utføre periodisk kjøretøykontroll (EU kontroll), oljeskift og service, skifte luftfilter, oljefilter og pollenfilter. I tillegg til dette så kan vi såklart vedlikeholde og reparere bremsesystemer og herunder bremseklosser og bremseskiver.

Dersom du har en eksoslekkasje eller problemer vedrørende eksos, så kan vi så klart fikse dette for deg også. Videre så vedlikeholder vi og reparerer girkasse, svinghjul, kløtsj med mer.

Kom innom vårt verksted for Smart i Ski

Våre dyktige spesialister, mekanikere og andre medarbeidere står klare for å hjelpe deg ved vårt verksted i Ski. Adressen til vårt verksted i Ski er Åsveien 5, 1400 SKI
Dersom du lurer på noe vedrørende våre priser eller tjenester, så kan vi nåes per telefon: 40 69 05 60 Vi gleder oss til å høre fra deg, og vi er sikre på at vi vil kunne hjelpe deg.